Rólunk

 

Az Euro-Profil Kft. folyamatosan elől jár az új lehetőségek felkutatásában és a magas szintű szolgáltatások területén. Az elmúlt 35 évben irodatechnikai cégből, meghatározó IT beszállító és rendszerintegrátor cég lettünk. Mind e közben, olyan irányban is bővül a cég portfóliója, ami messze van az eredeti területtől.

A Maytag mosodai készülékeinek forgalmazását már két évtizede biztosítjuk Magyarországon.

A MAYTAG termékekben - amelyeket az amerikai felhasználók a legjobbaknak minősítettek - szabadalmak egész sora szolgálja a kényelmet. A vállalatot, amely a háztartási és ipari mosó- és szárítógépeken kívül hűtőszekrényeket is gyárt, 1893-ban alapította a névadó. A több évtizedes gyártási tapasztalatnak köszönhetően a készülékek rendkívül megbízhatóak. Az első fadobos mosógépeket 1907-ben dobták piacra.

Minden termék CE dokumentációval rendelkezik.

A jól működő belső mosodai koncepcióhoz elengedhetetlen a megfelelő gépek kiválasztása.

Tapasztalataink alapján 3 fontos tulajdonságát különítettük el az ideális választásnak:

  • Energiaigény
  • Kapacitás
  • Fogyasztói igények kielégítése

Ezeket a szempontokat figyelembe véve ajánljuk Maytag típusú félipari és ipari készülékeinket.

Az amerikai Maytag márkájú mosógépeket, amelyek az amerikai önkiszolgáló mosodák alapgépei és piacvezető termékei, energiahatékonyságukról ismertek, amit annak köszönhetnek, hogy nem tartalmaznak fűtőszálat, így energiafogyasztásuk alacsonyabb, mint egy hajszárítóé. Ezek a gépek maximum 60 Celsius fokon képesek mosni. Rendkívül gyors ciklusidőre képes, ami fél órás mosást jelent.

A szárítógépeink jelenleg a legmodernebb technológiával készült szárítók. A kondenzációs készülékhez képest fele vagy akár harmad annyi energiát fogyasztanak. Előnye, hogy minimális hőveszteség nélkül tudja szárítani a ruhákat, emiatt fogyaszt kevesebbet.

Számos sportlétesítményben, szállodában, apartmanokban, szociális és egészségügyi intézményben, gyors éttermekben, üzemekben, kisebb-nagyobb háztartásokban szolgálnak készülékeink.