​​

A Maytag® kereskedelmi, ipari mosodai gépeket kínál, a mosógépektől a szárítógépekig. Megtalálhatóak az érmével vagy zsetonnal működő önkiszolgáló kereskedelmi mosodai gépek, illetve a szabadon használhatóak is. 

Fél-ipari mosodai gépek – Az ön otthonában is!

Legjobb gépek az embereknek, így legjobb az ön részére!

Mikor érzi jól magát otthonában az ember? Ha megbízható, hosszú élettartamú mosó- és szárítógépet tudhat magáénak. Biztos lehet, hogy minden mosás után tisztán veheti ki a gépekből a ruháit! A tiszta ruhákon felül még jobban érezheti magát, ha elmondhatja, hogy minden mosásnál spórol a közüzemi díjain.


Tekintse meg a fél-ipari mosodai gépeinket, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelőt!

 

Fél-ipari mosodai gépek – Az ön mosodájába is!

Tisztítson TÖBB ruhaneműt kevesebb idő alatt, így nagyobb megtakarítást érhet el!

Kemény, tartós mosógépet, szárítógépet keres? Szeretné csökkenteni a közüzemi díjat, de nem szeretné a mosás hatékonyságát csökkenteni? Válassza a Maytag fél-ipari mosodai eszközeit, hogy legtöbbet hozza ki a mosodájából! Tisztítson több ruhaneműt gyorsabban, egyszerűbben, és kevesebb személyzettel.

Nézze meg gépeinket, hogy mit tudunk Önnek nyújtani!

 

Érmeszettes, zsetonos mosodai gépek – Az ön mosodájába is!

Gondolkozzon leleményesen, ha a profitjáról van szó!

Nálunk a megbízhatóság a kulcsszóHatékony szárítási programoknak köszönhetően csökkenthető a szárítógép ciklusideje, így a profit gyarapodik! Okosan megtervezett gépeink az Ön pénztárcáját teszi gazdagabbá az energia hatékonyságot is figyelembe véve. Ügyfelei gyorsabban, barátságosabban, kényelmesebben élvezhetik szolgáltatásait.

 


Fedezze fel a különböző lehetőségeket, amiket kínálni tudunk az Ön mosodájának!