Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért a Maytag?

Miért a Maytag? A Maytag, What's Inside Matters.™ - azt jelenti, hogy csak a legjobb ipari minőségű alkatrészekkel szerejük készülékeinket, ezáltal megbízhatóságot, és magas hatékonyságot kapunk.

Ügyfeleink bízhatnak a berendezéseinkben, amelyek mindig a legtöbbet hozzák ki magukból. Valójában Maytag gépei a legelőnyösebbek a mosodatechnikában.

 

- A Maytag biztosítja, amit Ön vagy ügyfelei akarnak - tiszta ruhákat. Bizonyítottan nincs párja tisztítási hatékonyságban. *

- A Maytag a háztartásoktól egészen a nagymosodákig kiszolgálja ügyfeleit. Legyen szó nagycsaládosokról, vagy napi több ezer kg-ot tisztító mosodákról, a Maytag a legjobb választás.

 

A Maytag nem csak beszél a minőségről és a megbízhatóságról. Garanciaszolgáltatásaink is vezetőek az iparágban. Fejlesztések terén is a Maytag volt az első, aki bevezette az ügyfélbarát, számítógéppel is vezérelhető berendezéseket.

 

A Maytag® márka erejével, legyen szó háztartásról vagy iparról, garantáltan megtérül befektetése.

 

* Az amerikai háztartási készülékek gyártói (AHAM) HLW1-2006 mosási iparági szabvány szerint jóváhagyott vizsgálati létesítményben végzett vizsgálatok szerint, a mosógépek kiváló tisztítási teljesítményt nyújtínak, kiemelkedő energiamegtakarítás mellett. Nincs más hasonló hatékonyságú készülék, amely jobb eredményre lenne képes.

Keresés