Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Megtervezzük álmai mosodáját

Megtervezzük álmai mosodáját

​Mosodát nyitna, vagy fejlesztene? Növelje velünk működési hatékonyságát, és takarítson meg pénzt a Maytag készülékeivel. A masszív konstrukcióival, a csendes, energiatakarékos és gazdaságos üzemeltethetőségével, nincs konkurenciája a piacon.

A MAYTAG termékekben - amelyeket az amerikai felhasználók a legjobbaknak minősítettek - szabadalmak egész sora szolgálja a kényelmet.A vállalatot, amely háztartási és ipari berendezéseket is gyárt, 1893-ban alapította a névadó. A több mint 100 éves gyártási tapasztalatnak köszönhetően a készülékek rendkívül megbízhatóak.

 

Minden termék CE™ tanúsítvánnyal rendelkezik. Közös jellemzőik: a hosszú élettartam, megbízhatóság, alacsony energia felhasználás, költséghatékonyság, a fogyasztói igények maximálisfigyelembe vétele mellett.
Az évek során számos mosoda tervezésében lehettünk ügyfeleink segítségére. Szállodákban, kórházakban, gyárakban, spotlétesítményekben, és kisebb-nagyobb háztartásokban szolgálnakkészülékeink.

 

Minden igényt kielégítő termékválasztékkal, tanácsadással, gyors és naprakész országos szervizlefedettséggel garantáljuk ügyfeleink nyugalmát és kényelmét.

Keresés