RÓLUNK

A MAYTAG termékekben - amelyeket az amerikai felhasználók a legjobbaknak minősítettek - szabadalmak egész sora szolgálja a kényelmet. A vállalatot, amely háztartási és ipari berendezéseket is gyárt, 1893-ban alapította a névadó. A több évtizedes gyártási tapasztalatnak köszönhetően a készülékek rendkívül megbízhatóak. Pl.: Az első fadobos mosógépük 1907-ben került piacra.

 

Minden termék CE™ tanúsítvánnyal rendelkezik. Közös jellemzőik: a hosszú élettartam, megbízhatóság, alacsony energia felhasználás, költséghatékonyság, a fogyasztói igények maximális figyelembe vétele mellett. Az évek során számos mosoda tervezésében lehettünk ügyfeleink segítségére. Szállodákban, kórházakban, gyárakban, spotlétesítményekben, és kisebb-nagyobb háztartásokban szolgálnak készülékeink.

 

Gépeink számos elismerést tudhatnak magukénak. Elöltöltős mosógépünk elnyerte a CEEIII™ energia tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy az ismert EnergyStar™ minősítésnél is gazdaságosabb a működése.

 

Minden igényt kielégítő termékválasztékkal, tanácsadással, gyors és naprakész országos szervizlefedettséggel garantáljuk ügyfeleink nyugalmát és kényelmét.